KS Group
61177701_2263139327072922_1234465392911450112_n
Rreth nesh 

ne krijojmë pamjen tuaj

KS Group me selinë e saj në Klinë është një nga ofertuesit kryesorë të cilësisë për sistemet e dritareve dhe dyerve të kursimit të energjisë, të orientuara drejt dizajneve bashkëkohore. Kompanija, e cila është kryesisht familjare,  furnizon produkte inovative, të personalizuara dhe të prekshme me performancë të lartë dhe zgjidhjet e bazuara në aplikime të sakta me nevojat e idijentëve të saj. Nën shenjën e cilësive të shkëlqyeshme, shërbimin e besueshëm dhe saktësinë e lartë të  dorëzimit. 

Na kontakto
Qfarë bëjmë ne

Prodhimi i Dritareve

KS group duke përdorur teknologjinë më të lartë të prodhimit të dritareve ofron produkte kualitative. Të specializuar në këto fusha ne garantojmë kënaqësi.

Xhamat

Me shumë vite ekspertizë, KS group sot prodhon Xhama pothuajse për gjith Kosovën.  Duke punuar me makinerinë më të avancuar dhe me profesionist ne ju sjellim xhama të mrekullueshëm.

Dyer

Me një seri të llojllojshme dyerve ju mund të gjeni modelin ideal për derën e juaj. Dyert tona kanë edhe teknologjinë më të re të hapjes me fingerprint. 

1+
Vite përvojë
1+
Projekte
1+
Vende eksport
1+
Punëtorë
CEO's


CEQA5239
Halit Kryeziu
Founder

Gjithqka që KS group është sot e ka mundësuar Halit Kryeziu me familjen e tij duke filluar këtë biznes familjar më 1993.

Kushtrim Kryeziu
CEO / Project Manager

Kushtrim Kryeziu si arkitekt dhe si menagjer i projekteve mund tju ndihmoj me ghithqka rreth dritareve dhe ofertimit të tyre.

IMG_4694
IMG_5406
Sokol Kryeziu
CEO / Sales Manager

Sokol Kryeziu, menagjeri i shitjes, mbikqyr financat, shitjet dhe marketingun që ne të kemi sukses maksimal.