Dyer

Dyert KS group

KS Group

Profili i derës

Dera BluEvo 82
Faktori i rehatisë
  • Dera e hyrjes bie në sy të një ndërtese. Kjo është arsyeja pse është veçanërisht e rëndësishme të zgjidhni kombinimin perfekt të cilësisë së profilit dhe dizajnit. Faktorët kryesorë në zgjedhjen e derës suaj të hyrjes përfshijnë jo vetëm cilësinë, por edhe zgjedhjen e duhur për një sistem që ju përshtatet më së miri personalisht.


     Kjo do të thotë: izolimi termik dhe statika duhet të jenë të koordinuara në mënyrë perfekte. Përveç kësaj, pragu i derës duhet të ketë ngushtësi optimale, izolim termik dhe rezistencë ndaj rrëshqitjes. Dyert e hyrjes nga KS group sigurojnë komoditetin në shtëpi që ju nevojitet, dyer që jo vetëm të tërheqin syrin, por edhe të krijojnë atmosferën perfekte të mirëqenies. Pajisjet e sigurisë me bravë me tre ose pesë pika mund të instalohen për të përmbushur kërkesat më të larta të sigurisë. Kështu që ju mund të hapni derën tuaj me krenari dhe  siguri, sot dhe nesër.
1583248399

Siguria është çështje besimi


Me tre nivelet e vulosjes (sistemi i guarnicionit qendror), sistemi i dyerve të hyrjes KS group përfaqëson një përmirësim të mëtejshëm të performancës termike dhe akustike. Teknologjia e saj e vulosjes është jetike për mbrojtjen e besueshme të motit gjatë gjithë vitit dhe izolimin termik. Përforcimi i bollshëm i çelikut në brez do t'ju sigurojë mbrojtje të besueshme kundër mysafirëve të padëshiruar. Zbritja e brezit është projektuar për mbushje me trashësi deri në 52 mm. Një kombinim i përbërjes uPVC dhe alumini në pragun e derës siguron stabilitet të shkëlqyer termik. Për më tepër, pragu është veçanërisht i përshtatshëm për kalimin pa pengesa të dyerve të hyrjes - duke përfshirë ato të dizajnuara për jetesë të përshtatshme për moshën - dhe për përdorim në dyert e hyrjes anësore dhe dyert e oborrit me një ose dy breza.

  • Deri në Ud = 0,75 W/(m²K)
  • Klasa 2 e rezistencës ndaj vjedhjeve
1614682752
Dyer me panel te rrafshet alumini
Dyer aluGlass 100% Alumin