Dritare

Dritaret BluEvo 82

Black windows-page-001 (1)
AA-page-001 (1)


Dekor anthrasit-page-001


Showroom-page-001


IMG_2659
1583333970


Ne i kthejmë idetë e juaja në realitet

Gjithmonë duke bashkpunuar me idetë e juaja, ne bëjmë zgjedhjet më të mira dhe të përshtatshme për projektet e juaja. Duke sjellur idetë e juaja në realitet, ne krijojmë pamjen tuaj.

Na Kontaktoni
KS Group

Profili 

1449148693
Dritaret janë gjithmonë unike dhe një faktor kyç që shton vlerën
 • − Dritaret që përputhen me stilin e ndërtesës i japin shtëpisë një pamje dhe rrisin vlerën e pronës.
 • − Drita e ditës përmirëson ambientin në shtëpi dhe ka një efekt pozitiv në mirëqenien fizike dhe mendore.
 • − Energjia e futur e dritareve të izoluara mirë vepron si një sistem ngrohjeje.
 • − Midis 25 dhe 50 % të kostove të ngrohjes dhe ndotja mjedisore dhe CO2 shoqëruese mund të reduktohen falë dritareve moderne.
 • − Dritaret ndihmojnë për të siguruar kontrollin optimal të klimës së dhomës.
 • − Dritaret e duhura mund të ulin rrezikun e vjedhjes me 80%.
 • − Ndotja akustike nga jashtë mund të reduktohet deri në 75 % në rajonet urbane me dritare të përshtatshme.
1583926500

KS group, duke përdorur teknologjinë më të avancuar bënë prodhimin dhe montimin e dritareve. Dritaret janë të prodhuara me precizitet maksimal duke menduar për secilin detaj. Gjithmonë duke punuar me mjeshtëri dhe kënaqësi ne ofrojmë më të mirën për ju.Dritaret me të vërtet luajnë një rol të rëndësishëm  në shtëpi. Përveq bukurisë që kanë ato po ashtu duhet të jenë efikase, ta izolojnë zhurmën, ti përballojnë të gjitha ndryshimeve të stinëve dhe motit, dhe të krijojnë siguri brenda objektit. Të gjitha këto cilësi, KS group i ka mjeshtëruar.Zgjedhni më të mirën dhe nisni cdo ditë mbarë duke hapur dritaren.

 • Profili me 6 dhoma
 • Guarnicioni qendror
 • Thellësia e ndërtimit: 82 mm
 • Deri në Uw = 0,65 W/(m2K)
 • Lustrim: deri në 52 mm me ngjitje shiriti ngjitës deri në 54 mm
 • Izolimi i zërit: deri në 47 dB
 • Klasa 2 e rezistencës ndaj vjedhjeve
 • Fushat e aplikimit: Dritaret e varura anesore dhe te poshtme, dritaret me anim dhe kthese, dyert e hyrjes anesore dhe dyert paralele me anim dhe rrëshqitje
1585814083

Ngjyrat e profilit 

Ngjyrat e profilit


Magjepsje e qëndrueshme
Jo vetëm larmia e madhe e ngjyrave të disponueshme për dritaret KS group është një faktor vendimtar në procesin e përzgjedhjes, por edhe cilësia e qëndrueshme e sipërfaqes dekorative.
Profili i dritares është i përfunduar me një shtresë folie të cilësisë së lartë për vetitë optimale të profilit dhe një jetë më të gjatë.

Tekstura si lloj druri u jep profileve një pamje veçanërisht natyrale.Salamander_73_paleta_debesto