Produktet

Produktet tona

1582799647

                   Dritare

Rreth dritareve
1_firwZvI4tEzR3IJRCTQGJw

                  Fasada


AluGlass doors catalogue-page-011

                   Dyer

Rreth dyerve
5a932d43-7a9d-41d8-b09c-e9b303991739

                 Roleta


1583926474

                  Xhama


9be72537-aabb-4488-a146-4f5afe16e12f (1)

          Dyer rrëshqitëse


Ne i kthejmë idetë e juaja në realitet

Gjithmonë duke bashkpunuar me idetë e juaja, ne bëjmë zgjedhjet më të mira dhe të përshtatshme për projektet e juaja. Duke sjellur idetë e juaja në realitet, ne krijojmë pamjen tuaj.

Na Kontaktoni

Disa projekte

IMG_6098
226d8f87-4e0d-4c80-9215-034f9e3d527a - Copy
IMG_5738
236251c0-e1d8-4034-9f88-8188c4695f9e - Copy
6
China_ Superimpose saves industrial heritage from demolition
1+
Vite përvojë
1+
Projekte
1+
Vende Eksport
1+
Punëtorë
KS Group
Aluminium Cover Profile 
1522824482 (1)
Window Profile
1449148693
 • 6-chamber profile
 • Central gasket
 • Construction depth: 82 mm
 • Up to Uw = 0.65 W/(m2K)
 • Glazing: up to 52 mm with adhesive tape adhesion up to 54 mm
 • Sound insulation: up to 47 dB
 • Burglary resistance class 2
 • Areas of application: Side and bottom hung windows, tilt and turn windows, side entrance doors and parallel tilt and slide doors

DRITARE

 • Izolim Zhurme
 • Rezistent ndaj erës
 • Rezistent ndaj ujit
 • Temperatura