Ne krijojmë pamjen tuaj

KS Group me selinë e saj në Klinë është një nga ofruesit kryesorë të cilësisë për sistemet e dritareve dhe dyerve të kursimit të energjisë, të orientuara drejt dizajneve bashëkohore.

Më shumë

Dritaret Bashkëkohore

Dritaret e së ardhmes nga KS group: Seria e profilit bluEvolution me një thellësi ndërtimi prej 82 mm. Ajo kombinon ruajtjen superiore të energjisë me teknologjinë inovative të mbylljes në nivelin më të lartë dhe është idealisht i përshtatshëm si një përbërës për shtëpitë pasive. Humbjet e nxehtësisë zvogëlohen nga përdorimi i këtyre projekteve të kornizës dhe brezit të optimizuar posaçërisht në lidhje me një xham të trefishtë izolues me një mbyllës buzë të përmirësuar termikisht. Dhe kjo ju kursen para!

ballinaOne
ballinaTwo
Dyer Inovative

Në çdo kohë të vitit, dyert krijojnë një atmosferë sigurie. Mbi të gjitha, ju mund të relaksoheni dhe të kënaqeni vetëm nëse ndiheni rehat dhe të sigurt. Kjo është arsyeja pse përmbushja e të gjitha pritjeve tuaja është kaq e rëndësishme për KS group. Nga dizajni i personalizuar, stilistikisht i sigurtm, i lehtë për mirëmbajtjen, gjithmonë duke përmbushur standardet më të larta të sigurisë dhe cilësisë. Sepse besueshmëria është e domosdoshme për dyert e KS group.

Të specializuar në

1583926474
Përpunimi i xhamit


Dizajn-page-001
Prodhimi i dyerve dhe dritareve


Shiberi EvolutionDrive 1-page-001
Smart teknologji në dyer, dritare dhe roleta


ëndrrat tuaja në realitet

Gjithmonë duke bashkpunuar me idetë e juaja, ne bëjmë zgjedhjet më të mira dhe të përshtatshme për projektet e juaja. Duke sjellur idetë e juaja në realitet, ne krijojmë pamjen tuaj.

Na kontaktoni
Projekte
shtepia
shiberi 3 - Copy
Our sliding systems-page-001
zhalozi

KS group bën export në gjith Europën. Gjithmonë duke i transportuar produktet me siguri dhe duke i paketuar me kujdes të madh

KS group bën export edhe jashtë vendit
Ne bëjmë export kudo në Europë pa problem

Cilësia nuk njeh kufi
Ne kemi edhe ekspert montues jashtë shtetit, që bënë të mundur montimin edhe në shtete tjera.
Montim edhe jashtë shtetit